Hallo

Over enkele maanden is het zo ver: je begint aan een volgende uitdaging in je leven en daar hoort een nieuwe school bij. Ben je benieuwd naar wat er zich achter de gevel van de Vrije Middenschool afspeelt? Of vraag je je af wat VMS het eerste jaar voor jou in petto heeft?

We nodigen jou en je ouders uit op onze kennismakingsavond op donderdag 9 februari 2023 om 19.00 uur. Tijdens deze avond krijg je info over het uitgebreide studieaanbod in de VMS. Via een quiz laten we je ontdekken dat het leven van onze leerlingen Veel Meer dan School is. Ondertussen stellen we de school en onze werking kort voor aan je ouders.

We hopen jou en je ouders op deze avond een eerste keer te mogen verwelkomen.

Tot dan!
Personeel en directie Vrije Middenschool

Beste
ouders

Je herinnert je ongetwijfeld als de dag van gisteren dat moment waarop je jouw kleine uk voor de eerste keer moest achterlaten aan de poort van de kleuterschool... Ondertussen is die kleine kleuter uitgegroeid tot een tiener en over een paar maanden moet je alweer een nieuwe beslissing nemen betreffende de schoolloopbaan van je dochter of zoon.

Bij deze belangrijke keuze willen wij je graag helpen. Daarom nodigen we je uit om kennis te maken met onze school op donderdag 9 februari 2023 om 19.00 uur

Tijdens deze avond nemen we je mee in onze schoolvisie en -werking, lichten we de verschillende keuzes toe die je dochter of zoon kan maken in de VMS, geven we meer zicht op de begeleiding van al onze leerlingen en tonen we wat onze slogan 'Veel Meer dan School!' inhoudt.
Op datzelfde moment laten we je dochter of zoon via een quiz ontdekken welke keuzes zij of hij op de VMS kan maken en dat het leven van onze leerlingen 'Veel Meer dan School' is. 
Tijdens de afsluitende receptie kan je met al je vragen bij ons terecht.

We hopen van harte jou, samen met dochter of zoon te mogen verwelkomen. 

Met vriendelijke groeten

Personeel en directie Vrije Middenschool

Besteouders
Programma

​18u45 - 19u00:
Ontvangst

19u00 - 20u00:
Inhoudelijk gedeelte

20u00 - 20u30:
Afsluitende receptie