Hallo

Over enkele maanden is het zo ver: je begint aan een volgende uitdaging in je leven en daar hoort een nieuwe school bij. Ben je benieuwd naar wat er zich achter de gevel van de Vrije Middenschool afspeelt? Of vraag je je af wat VMS het eerste jaar voor jou in petto heeft?

We nodigen jou en je ouders uit op onze kennismakingsavond op donderdag 13 februari 2020 om 19.00 uur. Tijdens deze avond krijg je info over het recent vernieuwde studieaanbod in de VMS.

Via een quiz laten we je ontdekken dat het leven van onze leerlingen Veel Meer dan School is. Ondertussen stellen we de school en onze werking kort voor aan je ouders.

We hopen jou en je ouders op deze avond een eerste keer te mogen verwelkomen.

Tot dan!
Directie en personeel Vrije Middenschool

Beste
ouders

U herinnert zich ongetwijfeld als de dag van gisteren dat moment waarop u uw kleine uk voor de eerste keer moest achterlaten aan de poort van de kleuterschool... Ondertussen is die kleine kleuter uitgegroeid tot een tiener en over een paar maanden moet u alweer een nieuwe beslissing nemen betreffende de schoolloopbaan van uw dochter of zoon.

Bij deze belangrijke keuze willen wij u graag helpen. Daarom nodigen we u uit om kennis te maken met onze school op donderdag 13 februari 2020 om 19.00 uur. We zullen u dan ook informeren over de vernieuwingen van het onderwijs in onze school.

Via een quiz laten we uw kind ontdekken dat het leven van onze leerlingen Veel Meer dan School is. Ondertussen stellen we de school met ons recent vernieuwde studieaanbod aan u voor. Tijdens de afsluitende receptie kan u met uw vragen bij ons terecht.

We hopen van harte u en uw dochter of zoon te mogen verwelkomen. Met vriendelijke groeten

Directie en personeel Vrije Middenschool

Besteouders
Programma

​18u45 - 19u00:
Ontvangst in de turnzaal
19u00 - 19u20:
Voorstelling van ons studieaanbod
19u20 - 19u30:
Presentatie 'Veel Meer dan School'
19u30 - 20u00:
Quiz voor de leerlingen / info voor de ouders
20u00 - 20u30:
Afsluitende receptie

Formulier