't Kietelt

29 nov. 't Kietelt

Op VMS verkopen we heerlijke zelfgebakken speculoos om de VZW 't Kietelt te steunen. Juna uit klas 2.3 vertelt jullie graag wat meer over dit goede doel.

Je verjaardag is voor jou waarschijnlijk de leukste dag van het jaar. Je krijgt cadeautjes, trakteert je klasgenootjes met veel lekkers en geeft een feestje voor al je vrienden. Voor veel kinderen ziet een verjaardag er zo uit. Helaas is dit niet voor elk kind vanzelfsprekend… 1 op de 5 kinderen heeft namelijk niet de luxe die wij hebben. Voor een feestje of een traktatie hebben zij geen geld. 

De organisatie vzw ’t Kietelt wil er daarom voor zorgen dat ieder kind een leuke verjaardag kan beleven. Dat doen ze niet met geld, maar met een mega coole verjaardagsdoos! Hierin zit alles om van hun verjaardag een echt feest te maken: versiering en de benodigdheden om een creatieve taart te bakken, maar ook iets lekkers om aan hun klasgenoten uit te delen. En speciaal voor hen een top cadeau!

Een mooi initiatief om de wereld een klein beetje mooier te maken.

Per € 40,00 die we inzamelen kan de vzw ’t Kietelt een verjaardagsdoos doneren. Meer info over ’t Kietelt vind je op www.kietelt.be.

Meer foto's laden